Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sibiu

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sibiu inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sibiu miniguide

Hyrbil Sibiu
Biluthyrning Sibiu

Sibiu är beläget i Transsylvanien regionen, som innehåller de flesta av Rumäniens västra delen.Sibiu är beläget i mitten av landet och ligger vid foten av Transsylvanska alperna. Det är ca. 200 km till huvudstaden Bukarest, som ligger sydost om Sibiu. Den grundades på 1100-talet av tyska kolonister och nu Transsylvanien ledande kulturcentrum. Under 2009 låg befolkning på över 150 000

Mycket av staden har behållit den medeltida känsla och många historiska platser bevaras. I det historiska distriktet, kan en fortfarande se delar av väggarna i försvar med anor från 1300-talet och 9 i det ursprungliga 39 tornen. Den stora torg är centrum av gamla stan och byggdes 1366, medan torget Piata Huet går tillbaka till 1100-talet. Sibiu erbjuder flera museer och gröna parker förutom ett zoo är den äldsta i Rumänien och hålla djur som varg, lejon, jaguarer och krokodiler.

Sibiu International Airport ligger ca. 3 km väster om centrum.