Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Suceava

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Suceava inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Suceava miniguide

Hyrbil Suceava
Biluthyrning Suceava

Suceava tillhör den historiska regionen Bucovina i nordöstra Rumänien, och är emot gränser Moldavien i öster och Ukraina i norr.Staden är byggd runt floden Suceava, som är en biflod till Siret och antalet invånare uppskattas till cirka 105.000 (2007). Suceava var huvudstad i Moldavien mellan 1388 och 1565, och österrikarna hade kontroll från 1775 till 1918.

På grund av sin långa historia, många historiska byggnader som har överlevt tidens tand. Saint George’s kyrka byggdes på 1500-talet och är nu noterat på Unescos lista över världsarv, och försvar furstliga domstolen härrör från 1300-talet. Suceava erbjuder många bra museer, inklusive Bucovina Etnografiska Museet är inrymt i den furstliga Inn från 1600-talet. Bucovina Village Museum är ett friluftsmuseum med 80 historiska byggnader, och Painted kloster är en samling färgglada kyrkor som är målade med fresker, av vilka många byggdes på 1500-talet.

Stefan cel Mare Airport är en internationell flygplats belägen ca. 11 km utanför Suceava.