Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Riyadh Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Riyadh Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Riyadh Flygplats miniguide

Hyrbil Riyadh Flygplats
Biluthyrning Riyadh Flygplats

Riyadh King Khaled International Airport (RUH) är belägen 35 km norr om Riyadh. Taxi är det enda sättet att ta sig från flygplatsen och Riyadh flygplatsen, och måste bokas i förväg. Det finns flera biluthyrningsfirmor på flygplatsen, inbegripet Avis och Budget. Kvinnor är inte tillåtet att köra i Saudiarabien.

Det uppskattas att ca 32.138.000 passagerare kommer att besöka Riyadh flygplats 2010. Den viktigaste grunden för Saudiarabienn Airlines, som serverar cirka 40 destinationer i världen, samt företag Nas Air och Sama. Från augusti 1990 till maj 1991 Flygplatsen var under kontroll vid amerikanska flygvapnet som har använt det i Gulfkriget. Flygplatsen är ett alternativt landning bas för NASA: s Space Shuttle.

Riyadh flygplats har ett bra utbud av restauranger, caféer, barer och affärer. Andra faciliteter på flygplatsen, en bank, post, en moské och första hjälpen. Sahara Airport Hotel ligger på flygplatsen har ett business center.