Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Beograd Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Beograd Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Beograd Flygplats miniguide

Hyrbil Beograd Flygplats
Biluthyrning Beograd Flygplats

Belgrad Nikola Tesla flygplats (BEG) brukar kallas Surcin flygplats med lokalbefolkningen efter den plats där flygplatsen är belägen 18 km väster om Belgrad i Serbien längs motorvägen E70.Bussarna kör ungefär en gång i timmen mellan flygplatsen och Belgrad. Utbudet av olika företag hyrbil är särskilt bra på flygplatsen med mindre än 17 olika företag. Bland dem, Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar och Beogradski ren en bil.

2.384.077 passagerare besökte Belgrad flygplats Nikola 2009. Den viktigaste grunden för Jat Airways är det flygbolag som tjänar mest destinationer. Flygplatsen stängdes på 90-talet på grund av inbördeskrig i Jugoslavien. Flygplatsen har två terminaler, T1 används främst för att innenriksfly medan T2 är en modern terminal för internationella resor.

Urvalet av affärer, äta och dricka platser är något begränsad i Belgrad flygplats Nikola. Flygplatsen har banker, postkontor och första hjälpen. Det finns inga hotell på flygplatsen