Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Beograd

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Beograd inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Beograd miniguide

Hyrbil Beograd
Biluthyrning Beograd

Belgrad är beläget i norra delen av landet och är belägen vid floden Sava, nära den plats där Sava möter Donau. Belgrad är den största staden i landet med en befolkning på över 1,2 miljoner (2008), och detta antal gör även staden den tredje största i sydöstra Europa. Belgrad var huvudstad i det forna Jugoslavien och Serbien och Montenegro fram till 2006.Landet var då döptes Serbien och Belgrad är huvudstaden.

Ett välkänt attraktion är fästningen i Kalemegdan som utgör ett stort område på en kulle i gamla stan. Det finns både parker, kyrkor, ett militärt museum, ett museum om skogen och jaga och ett planetarium. Djurparken Belgrad Good Hope Garden ligger inom detta område och öppnades 1936 och är en av de äldsta djurparker i Europa.Andra anmärkningsvärda byggnader är det gamla palatset från 1800-talet och konstmuseum Nationalmuseum.

Belgrad Nikola Tesla flygplats är en internationell flygplats belägen ca. 12 km utanför staden.