Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Dundee

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Dundee inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Dundee miniguide

Dundee
Biluthyrning Dundee

Dundee ligger på den östra kusten av Skottland och ligger på norra sidan av Firth of Tay.Firth of Tay är en fjord som leder till Nordsjön och fortsätter västra delarna av landet över floden Tay. Staden är känd för den viktiga hamnen och är Skottlands fjärde största stad, där det bor cirka 150 000 invånare i staden (2008). I 1191 fick Dundee staden Wilhelm I av Skottland.

Det finns flera slott i Dundee, där Broughty Castle Museum. Slottet är en fästning från 1400-talet som idag inrymmer ett museum om det historiska samhället när det gäller Broughty Ferry. Den gamla kyrkogården i Howff   användes fram till 1800-talet och här kan du se gravstenar med anor från början av 1600-talet.I Camperdown Wildlife Centre, kan man gå på en picknick eller besöker djur som varg och brunbjörn, medan universitetet i Dundee Botanic Garden är en lummig trädgård som erbjuder mer bekvämligheter.

Dundee Airport ligger ca. 3 km utanför centrum.