Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Inverness

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Inverness inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Inverness miniguide

Inverness
Biluthyrning Inverness

Inverness kallas huvudstad i Highlands, som ligger i norra delen av Skottland .Inverness ligger på den östra kusten vid mynningen av fjorden Caledonian Canal Moray, som leder in i Nordsjön. Befolkning år 2006 uppskattades till omkring 54.000 och är idag den snabbast växande staden i Europa. Inverness har funnits i över 1000 år och beviljades stadsrättigheter i 1180

Moniack slott härstammar från 1500-talet och i dag produceras i vin, sylt och sås med blommor och andra naturliga växter. Besökare kan få en visning av slottet och se hur produkterna tillverkas. Liksom många andra platser i Skottland tillverkas whisky i Inverness, och det finns möjligheter för besök i Dalmore Distillery. Det är ungefär 15 miles från Inverness till den berömda Loch Ness, där människor i århundraden har hävdat att se sjöodjur ”Nessie”.

Inverness Airport erbjuder flyg inom främst Förenade kungariket och är belägen ca. 13 km utanför staden.