Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Fagersta

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Fagersta inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Fagersta miniguide

Hyrbil Fagersta
Biluthyrning Fagersta

Fagersta är Västermanlands län i mellersta Sverige och har ca 11.000 invånare (2008).Staden har sedan 1600-talet varit ett viktigt centrum för järn-och stålindustrin.

Fagersta har frodig natur och goda möjligheter till rekreation och friluftsliv. Den innehåller en mängd affärer och restauranger, konstgallerier, liksom både inomhus-och utomhuspool.

Största turistattraktion i Fagersta är Engels användning – järn kvarn från 1600 – 1800-talet, som betraktas som världens ledande industri-minne, och är listat på UNESCO: s världsarvslista.Här kan du se efterlevande byggnader, stugor, verkstad och kontor, och lär dig om hur vid den tidpunkten arbetade och bodde.

I Engels Oljefabrik från 1875 är en av sevärdheterna i staden. Detta är nu ett museum och kallas ”världens äldsta bevarade oljeraffinaderi. Museet ligger i Barron, kallas vardagligt ”Oljeön.

En annan sevärdhet i området är Västerfors hembygdsgård av Ström Holms Kanal, som också Västerfor kyrkan från 1827 ligger.

Närmaste flygplatser är Västerås Flygplats (74 km), Dala Airport (76 km) och Örebro flygplats (146 km från Fagersta).