Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Helsingborg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Helsingborg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Helsingborg miniguide

Hyrbil Helsingborg
Biluthyrning Helsingborg

Helsingborg ligger i Skåne län i södra Sverige, och har 92.000 invånare (2007).Staden är belägen där havet området mellan Sverige och Danmark – Öresund – som smalast. Sea ligger bara 4 km lång, och det har varit en färja mellan Helsingborg och den danska staden Helsingör sedan 1892.

Helsingborg har ett rikt kulturliv och erbjudanden underhållning – med museer, teater-och konsertsal.I   centrum är också den 35 meter höga slottets torn Kärnan från 1300-talet – en rest av den gamla fästningen webbplatsen.Kärnan är en av stadens större sevärdheter, och från toppen av tornet har en fantastisk utsikt över staden.

Andra turistattraktioner i Helsingborg omfatta St Mary Kyrka från 1100-talet i romansk stil, slå på kultur – en arkitektonisk sevärdhet som också rymmer konstutställningar, musikscen, turistbyrå och restaurang, Fredriksdal friluftsmuseum – med dess kulturella och historiska byggnader och dess botaniska trädgård, Sofiero slott och slottspark, och Tropikariet – där hela familjen Om du vill veta mer om exotiska djur.

Annars har staden fantastiska stränder, fina parker och torg samt bra shopping.

Ängelholm – Helsingborg flygplats ligger 34 km norr om staden, och har direktflyg till Stockholm.