Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lund

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lund inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lund miniguide

Hyrbil Lund
Biluthyrning Lund

Lund ligger i södra Sverige, och tillhör Skåne län.Staden har 76.200 invånare (2005), medan hela kommunen har en befolkning på 109.000 (2009). Det ligger nära Öresundsbron – ca 17 km nordost om Malmö, och endast 60 km från danska huvudstaden Köpenhamn.

Lund grundades omkring år 990, och är en av landets äldsta städer. Lund är mest känd för sitt universitet, som invigdes 1882, och har för närvarande ca. 30.000 studenter.

Staden har ett rikt kulturliv med teatrar, museer, konstgallerier och konsertlokaler. Dessutom har staden bra shopping och ett pulserande nattliv. Arkitekturen i staden består av en blandning av det gamla centrum och moderna byggnader.

Lunds Domkyrka från 1100-talet är en av de mest besökta attraktioner. Andra turistattraktioner i stan är: Cultural History Museum, Lund gumma observatorium från 1867, Lunds Konsthall – med svenska och nordiska samtidskonst, Skissernas Museum, Zoologiska museet, Historiska museet – katedralen museet och den medeltida utställningen och stadens botaniska trädgård – med över 7000 olika växter.

Närmaste flygplats Malmö – Sturups flygplats, som ligger 26 km sydost om Lund.