Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Malmö

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Malmö inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Malmö miniguide

Hyrbil Malmö
Biluthyrning Malmö

Kustnära Malmö stad ligger i södra Sverige, och tillhör Skåne län.Ligger på Øresund – mittemot Köpenhamn i Danmark. Från Malmö finns väg och järnväg till Danmark via Öresundsbron.

Malmö är Sveriges 3 största stad efter Stockholm och Göteborg, med 286.500 invånare (2009).Staden har ett rikt kulturliv, bra shopping och ett pulserande nattliv med restauranger, pubar, nattklubbar och casino. Dessutom finns flera stora parker och grönområden.

Gamla stan – den historiska delen av medeltiden är en av Malmös turistattraktioner. Det finns en sådan Stadshuset från 1546, Dringenbergska gård från 1300-talet, Jörgen Kock hus från 1523 och S: t Petri kyrkan från 1332.

Slottet Malmöhus från 1500-talet är också en populär attraktion. Staden har också konst museum och kultur-och naturhistoriska museet, och utanför ligger den vackra Slottsparken.

Folkets Park i Malmö är en stor attraktion för barnfamiljer. Här hittar du många aktiviteter och nöjespark med ett stort pariserhjul. Stadens vatten park ”Aq-va-kul” är värt ett besök.

Längs kusten finns fina bad på sommaren, och Ribersborgsstranden är stadens populäraste strand.

Malmö – Sturup flygplats ligger 30 km sydost om centrum.