Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Trollhättan

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Trollhättan inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Trollhättan miniguide

Hyrbil Trollhättan

Biluthyrning Trollhättan – Foto: © Tubaist

Trollhättan är en industristad med ca. 46.000 invånare, ligger i Västra Götalands län – 32 miles öster om Uddevalla och 77 miles norr / nordost om Göteborg .Trollhättan blev en stad först i 1916 – och är mest känd som en produktionsanläggning för bilindustrin SAAB (som i 2010 togs över av den nederländska biltillverkaren Spyker bilar).De flygplan motorfabrik Volvo Aero ligger i Trollhättan.

De populäraste resmålen i Trollhättan är relaterad till Göta älv, som flyter genom staden. Detta gäller till vattenfallet Trollhättefallen och – inte minst –   Den 82 km långa Trollhätte kanal, som förbinder Sveriges största sjö, Vänern, med Kattegatt.I den del av kanalen ligger i Trollhättan är Polhems slussled, ett låssystem döpt efter designern Christopher Polhem (1661-1751). Projektet slutfördes 1752, året efter Polhems död – men den äldsta sluss (Lilla Edet Slussen) inrättades en generation tidigare (1607).

Andra sevärdheter i staden måste SAAB Museum och Science Center Innovatum nämns. Annars har det under de senaste åren utvecklat en spännande miljö för filmproduktion i Trollhättan – populärt kallad ”Trollywood.

Den regionala flygplatsen Trollhättan-Vänersborgs flygplats (med flyglinjer till Stockholm Arlanda och Bromma flygplatser ) ligger 5 km nordost om staden – medan de närmaste internationella flygplatsen Landvetter i Göteborg .

 

Svenska