Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Grahamstown

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Grahamstown inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Grahamstown miniguide

Hyrbil Grahamstown
Biluthyrning Grahamstown

Grahamstown är beläget i den sydöstra provinsen Eastern Cape, och har ca 130.000 invånare. Staden ligger på inre –   130 km nordost om Port Elizabeth, och 180 km väster om östra London.Från Grahamstown, är det 60 km till kusten av Indiska oceanen.

Grahamstown grundades 1812 och har flera historiska sevärdheter. Den mest kända är ”1820 Settlers National Monument” – det monument som hedrar den engelska bosättare, och deras bidrag till det sydafrikanska samhället. Staden är också känt för sina många kyrkor, och har även sitt eget universitet.

På huvudgatan, ”High Street” hittar du butiker och stormarknader.

Andra attraktioner i Grahamstown Albany Museum Complex, som består av fem museer i kultur, historia och vetenskap. Komplexet omfattar Natural Science Museum – där du kan se en rekonstruktion av den första dinosaurie upptäckt i Sydafrika .Andra museer som är en del av komplexet är observationsorganets museet och Historiska Museet.

Grahamstown har flera årliga festivaler, där konst festival ”National Arts Festival” är den mest kända.

Den närmaste flygplatsen är Port Elizabeth International Airport – ca. 138 km väster om Grahamstown.