Hyrbil Sydafrika

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sydafrika

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sydafrika inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sydafrika miniguide

Sydafrika
Biluthyrning Sydafrika

Sydafrika ligger på den södra spetsen av Afrika och har 49.300 tusen invånare (2009). Landet har kust mot Indiska oceanen i öster och Atlanten i väster. Sydafrika grannländer Namibia, Botswana, Zimbabwe, Moçambique, Swaziland och Lesotho.

Sydafrika har 11 officiella språk och är känd för sina komplexa befolkning. Landet är också rikt på kultur och historia.

De flesta av Sydafrika består av slätter som är 900 – 1200 m. Utöver detta finns savanner, stäpper, halvöken och öken och subtropisk regnskog. Landskapet består även av bergskedjor, och högsta toppen – Njesuthi är 3408 m.

Sydafrika har ett subtropiskt klimat, där den östra kusten är mildare och fuktigare än på västkusten.

Landet är känt för sitt rika marina livet med lejon, leoparder, elefanter, noshörningar och bufflar. Många turister som besöker Kruger National Park, som ligger i nordöstra – där man kan uppleva det bästa av Afrikas flora och fauna.

Det formella huvudstad Sydafrika, Pretoria (1,9 miljoner invånare), men några kapital funktioner är också till Kapstaden (3 miljoner invånare) och Bloemfontein (300.000 invånare).Andra större städer i landet är Johannesburg (5 miljoner invånare), Durban (1,3 miljoner invånare) och Port Elizabeth (1 miljon invånare).Här kan nämnas att särskilt längs kusten i Durban finns flera stränder som verkar lockande för många turister.

Sydafrika har 10 internationella flygplatser. Den största är Cape Town International Airport och OR Tambo International Airport i Johannesburg .

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på Kappstaden International Airport och Tamo internationella flygplats, liksom större städer och turistmål. Alla våra priser är inklusive alla flygplatsavgifter och obegränsad körsträcka.