Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kappstaden Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kappstaden Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kappstaden Flygplats miniguide

Hyrbil Kappstaden Flygplats
Biluthyrning Kappstaden Flygplats

Kappstaden Airport (CPT) ligger ca 20 km från Kapstaden .Det är möjligt att beställa en dörr till dörr buss i avgångsområdet av terminalen. De biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo och Tempest

7.813.170 passagerare besökte flygplatsen från juni 2008 till juni 2009. Det är den näst största flygplatsen i Sydafrika och den tredje mest trafikerade i hela Afrika. Vägen till Johannesburg är den mest trafikerade under 2007 var det 5 mest trafikerade vägen i världen.Förutom destinationer i Afrika, kan flyga direkt till städer i Sydamerika, Asien, Mellanöstern och Europa från Kapstaden.

Under 2009 Kappstaden International Airport fick Skytrax pris för bste flygplats i Afrika. Den har genomgått stora renoveringsprojekt på senare år, en ny terminal slutfördes i november 2009.

Kapstadens internationella flygplats har ett bra utbud av kaféer, barer och restauranger. Urvalet av butiker är bra, här är delvis en specialaffär för vin från området. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, bank, post, konferenscenter, vårdcentral och VIP-lounge. Hotellet väg Lodge ligger på flygplatsen.