Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kappstaden Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kappstaden Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kappstaden Flygplats miniguide

Hyrbil Kappstaden Flygplats

Biluthyrning Kappstaden Flygplats

Kappstaden Airport (CPT) ligger ca 20 km från Kapstaden .Det är möjligt att beställa en dörr till dörr buss i avgångsområdet av terminalen. De biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo och Tempest

7.813.170 passagerare besökte flygplatsen från juni 2008 till juni 2009. Det är den näst största flygplatsen i Sydafrika och den tredje mest trafikerade i hela Afrika. Vägen till Johannesburg är den mest trafikerade under 2007 var det 5 mest trafikerade vägen i världen.Förutom destinationer i Afrika, kan flyga direkt till städer i Sydamerika, Asien, Mellanöstern och Europa från Kapstaden.

Under 2009 Kappstaden International Airport fick Skytrax pris för bste flygplats i Afrika. Den har genomgått stora renoveringsprojekt på senare år, en ny terminal slutfördes i november 2009.

Kapstadens internationella flygplats har ett bra utbud av kaféer, barer och restauranger. Urvalet av butiker är bra, här är delvis en specialaffär för vin från området. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, bank, post, konferenscenter, vårdcentral och VIP-lounge. Hotellet väg Lodge ligger på flygplatsen.

 

Svenska