Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Newcastle

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Newcastle inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Newcastle miniguide

Hyrbil Newcastle
Biluthyrning Newcastle

Newcastle ligger i provinsen KwaZulu-Natal vid floden Ncandu floden, i östra delen av Sydafrika .Staden har 413.000 invånare (2010), och har en kraftig befolkningsökning under de senaste 20 åren.

I centrum av Newcastle har butiker och köpcentrum, restauranger, pubar, nattklubbar och casino. Det finns också goda möjligheter till friluftsliv, med vandringsleder som går genom ett vackert landskap med skogar, vattenfall, bäckar och floder. Newcastle har också många idrottsanläggningar, där både nationella och internationella tävlingar äger rum.

De populäraste resmålen i Newcastle omfatta Konstmuseet Cornegie Art Gallery – med skiftande utställningar med modern konst målningar, skulpturer och objekt keramik, hinduiska templet från 1903 – med sina stora runda kupol, City Hall från 1899 och Fort Amiel – ett militärt museum beläget på en kulle, och berättar historien – särskilt från de två Boer krigen.Museet har fantastisk utsikt över Drakensberg bergen och staden.

Den närmaste flygplatsen är OR Tambo International Airport, som ligger nära staden Johannesburg .Flygplatsen ligger 316 kilometer nordväst om Newcastle.