Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Newcastle

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Newcastle inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Newcastle miniguide

Hyrbil Newcastle

Biluthyrning Newcastle

Newcastle ligger i provinsen KwaZulu-Natal vid floden Ncandu floden, i östra delen av Sydafrika .Staden har 413.000 invånare (2010), och har en kraftig befolkningsökning under de senaste 20 åren.

I centrum av Newcastle har butiker och köpcentrum, restauranger, pubar, nattklubbar och casino. Det finns också goda möjligheter till friluftsliv, med vandringsleder som går genom ett vackert landskap med skogar, vattenfall, bäckar och floder. Newcastle har också många idrottsanläggningar, där både nationella och internationella tävlingar äger rum.

De populäraste resmålen i Newcastle omfatta Konstmuseet Cornegie Art Gallery – med skiftande utställningar med modern konst målningar, skulpturer och objekt keramik, hinduiska templet från 1903 – med sina stora runda kupol, City Hall från 1899 och Fort Amiel – ett militärt museum beläget på en kulle, och berättar historien – särskilt från de två Boer krigen.Museet har fantastisk utsikt över Drakensberg bergen och staden.

Den närmaste flygplatsen är OR Tambo International Airport , som ligger nära staden Johannesburg .Flygplatsen ligger 316 kilometer nordväst om Newcastle.

 

Svenska