Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Knysna

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Knysna inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Knysna miniguide

Hyrbil Knysna
Biluthyrning Knysna

Kuststaden Knysna är Sydafrikas västra Kapprovinsen i Indiska oceanen, och har ca 76.400 invånare.Staden ligger mellan Outeniqua bergen och havet – den ”Knysna lagunen. Den vackra lagunen ansluter sig till havet mellan två uddar, känd som ”The Heads”

Knysna är en charmig och populär semesterort, och har ett varmt klimat nästan hela året. Förutom sol och bad, fiske, segling och vattensporter, staden har också stora natur-och kulturupplevelser samt några av de bästa golfbanorna.

Knysna är också belägen i hjärtat av den vackra och berömda vägsträcka ”Garden Route” – med skogar, sjöar, berg och hav. Det är också möjligt att ta det gamla ångtåget ”Outeniqua Choo-Tjoe” i delar av detta avsnitt.

Staden är känd för sin underbara ostron och ordna ostron festivalen varje år i juli. Också ”Rastafari Earth Festival” är ett populärt årligt evenemang för turister och lokalbefolkning – med firandet av religion, kultur och livsstil.

Den närmaste flygplatsen är Port Elizabeth International Airport, som ligger 267 km väster om Knysna.