Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Ladysmith

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Ladysmith inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Ladysmith miniguide

Hyrbil Ladysmith
Biluthyrning Ladysmith

Ladysmith ligger i Sydafrikas östra provinsen KwaZulu-Natal, och har 230.000 invånare.Staden ligger inåt landet vid floden Cuts River och foten av Drakensberg Mountains. Ladysmith ligger 230 kilometer nordväst om Durban och 353 km sydost om Johannesburg .

Ladysmith är ett viktigt kommersiellt centrum och inkörsport till Drakensberg Mountains. En av de mest besökta turistattraktionerna i staden är soofi moskén i slutet av 1800-talet med sin bemerkelsesverdighe arkitektur.

En annan sevärdhet i Ladysmith belägring Museum – byggdes ursprungligen som ett rådhus 1884, men förstördes under den anglo-boerkriget (1899-1902).Krig, även känd som ”den andra befrielsekrig” ägde rum mellan Storbritannien och   Boer republikerna Transvaal och Oranjefristaten.Museet visar föremål, dokument, uniformer och vapen från detta krig. I staden finns även flera monument och minnesmärken från den anglo-boerkriget.

En timmes bilresa från Ladysmith är Royal Natal National Park, som har några av de mest spektakulära landskapen i Afrika. Det finns också världens näst högsta vattenfall, Tugela Falls – vilket är en stor turistattraktion.

Den närmaste flygplatsen är Durban International Airport, som ligger ca. 2,5 timmars bilresa från Ladysmith.