Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Rustenburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Rustenburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Rustenburg miniguide

Hyrbil Rustenburg
Biluthyrning Rustenburg – Foto: © Herby Honigsperger

Rustenburg ligger vid foten av Magaliesbergen bergskedja i nordvästra provinsen och har ca 400.000 invånare. Staden är känd för sin gruvindustrin och många naturreservat och nationalparker i området. Rustenburg ligger på Highveld platå ca. 1500 m.

Det finns flera kulturella och historiska sevärdheter i och runt staden och i Rustenburg är de gamla kyrkorna Angelican kyrkan från 1871 och Delta reformerta kyrkan från 1898.

Rustenburg museet är värt ett besök, där besökare kan lära sig mer om lokala arkeologi och historia. Museet ligger i Stadshuset.

Den stora naturreservat i området är populära resmål för turister. Kgaswane naturreservat ligger fem miles från Rustenburg centrum och Madikwe nationalpark är belägen 226 kilometer nordväst om Rustenburg. Denna park har den största koncentrationen av elefanter i Sydafrika .

Pilanesberg naturreservat ligger 60 km norr om staden och 4. största i landet. Du kan träffa ett rikt djurliv med lejon, leoparder, elefanter, noshörning, buffel, giraffer och mer än 350 olika fågelarter.

Rustenburg värd VM 2010 på Kungliga Bafokeng Stadium, som har 42.000 åskådare.

Närmaste internationella flygplats är OR Tambo International Airport, som ligger vid Johannesburg – ca. 170 km sydost om Rustenburg.