Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Klerksdorp

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Klerksdorp inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Klerksdorp miniguide

Hyrbil Klerksdorp
Biluthyrning Klerksdorp

Klerksdorp i nordvästra provinsen i Sydafrika och har cirka 175.000 invånare (2009).Staden är den finansiella och industriella centrum i provinsen.

Klerksdorp grundades 1837 och år 1886 konstaterades guld i området. Detta ledde till en guldrush – där tusentals guldgrävarna kom till stan.

Idag är guldgruvor från 1880-talet, en stor turistattraktion i staden, där Goudkoppie (Gold Hill) – ligger nära motorväg N12 – en av dem.

Klerksdorp Museum är en annan populär attraktion. Museet är inrymt i en byggnad från 1891 (som användes som fängelse fram till 1970-talet). Här kan du se intressanta utställningar av arkeologiska, geologiska och kulturhistoriska föremål.

15 km utanför staden narren Meintjies naturreservat, som har mer än 30 djurarter och ca.150 olika fågelarter.

Närmaste internationella flygplats är OR Tambo International Airport (fd Johannesburg International Airport).Flygplatsen ligger 177 km nordost om Klerksdorp.