Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Nelspruit

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Nelspruit inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Nelspruit miniguide

Hyrbil Nelspruit
Biluthyrning Nelspruit

Nelspruit ligger i den östra delen av Sydafrika, särskilt i provinsen Mpumalanga, och har ca 220.000 invånare.Det ligger i ett bördigt område vid floden Limpopo gränsen mellan Sydafrika och Botswana, som också är gränsen mellan Sydafrika och Zimbabwe.

Nelspruit är en viktig handelsplats för provinsen, och på stan köpcentrum River Mall ”- med över 140 butiker och restauranger. Staden har också kasino, biografer, golfbanor och en vacker botanisk trädgård.

Den världsberömda turistattraktioner Kruger National Park ligger norr om Nelspruit och erbjuder vacker natur och rikliga djurliv inklusive lejon, leoparder, elefanter, buffel och noshörning.Du kan välja att köra sig till nationalparken, eller gå en guidad safari tur. Det är också möjligt att bo i området när parken har flera stugor och bungalows.

8 km norr om staden är Mbombela Stadium – byggd för 2010 FIFA World Cup.Arenan rymmer 40.000 åskådare i hela.

Staden har två flygplatser. Kruger Mpumalanga International Airport ligger 25 km nordost om Nelspruit, och är främst reguljärflyg till Johannesburg och Kapstaden .

Nelsprut flygplats ligger strax söder om centrum, och en del charter och inrikes flyg