Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Port Alfred

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Port Alfred inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Port Alfred miniguide

Hyrbil Port Alfred
Biluthyrning Port Alfred

Port Alfred är en liten badort med ca. 20.000 invånare (2010), som ligger på den sydöstra kusten av Indiska oceanen i östra Kapprovinsen. Den ligger vid floden Kowie, 130 km väster om östra London, och 157 km öster om Port Elizabeth .

Port Alfred har behagligt klimat året runt och många turister som söker sol och strand semester kommer att hitta här. Staden har en småbåtshamn med en liten småbåtshamn, fina hotell och lägenheter samt vackra sandstränder. Dessutom Port Alfred två golfbanor, tennisbanor och de bästa förutsättningarna för olika vattensporter.

I Port Alfred, det finns goda shoppingmöjligheter med små specialbutiker och varuhus, och staden har en biograf, restauranger, pubar och nattklubbar.

Från staden är det nära till elefanternas park ”Addo Elephant Park, där det finns 450 elefanter. Man kan också se buffel, noshörning, antilop och mer i parken.

Den närmaste flygplatsen är East Londons flygplats, som har inrikes flyg till Johannesburg .

Port Elizabeth flygplats är också ett alternativ, med huvudsakligen inrikesflyg till Johannesburg och Kapstaden .