Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Richards Bay

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Richards Bay inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Richards Bay miniguide

Hyrbil Richards Bay
Biluthyrning Richards Bay

Richards Bay är en liten kuststad med 54.600 invånare (2009), som ligger i den östra delen av Sydafrika .Staden tillhör provinsen KwaZulu-Natal, och ligger vid mynningen av floden Mhlatuze, som rinner ut i Indiska oceanen. Hamnen, som består av en 30 kvm2 lagunen, är ett av landets största.

Richard Bay ramar in hamnen och har status som en av de renaste och mest miljövänliga städer i Sydafrika. I centrum finns affärer och köpcentra, biografer, restauranger och barer.

Richard Bay har ett subtropiskt klimat med varma, våta somrar och milda vintrar. Stadens största inkomstkälla är turismen och den långa vackra sandstränder lockar många turister här. Beach Alkant Beach är den mest populära, finns det goda surfing möjligheter. Det är säkert att bada här – när den är inställd haigarn i havet. Dolphins kommer ofta nära till stranden, och platsen har sin egen plats söker för observation av delfiner.

I Port ”Tuzi Gazi” är det mest lyxiga jakter, och denna hamn är en mötesplats för seglare från hela världen.

Med en resa till sjön ”Lake Mzingazi” finns subtropisk växtlighet och rikligt djurliv – med krokodiler, flodhästar, flamingos och hundratals olika fågelarter. Sjön är belägen 8 km norr om Richard Bay.

Den närmaste flygplatsen är Richard Bay Airport, som ligger 12,7 km norr om centrum. Flygplatsen har mest inrikesflyg till Johannesburg .