Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hermanus

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hermanus inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hermanus miniguide

Hyrbil Hermanus
Biluthyrning Hermanus

Hermanus är en pittoresk by med cirka 50.000 invånare – ligger på den sydvästra kusten i Sydafrika i Västra Kapprovinsen. Hermanus har en strandlinje på Great Bay Walker Bay, som är ansluten till Atlanten i väster och Indiska oceanen i söder.

Staden är mest känd för att ha en av de bästa landbaserade hvalsafarier. Den enorma valar (Southern Right Whale) kommer i Walker Bay under perioden juni-augusti, och från de höga klipporna längs bukten har en spektakulär utsikt över valar.

Hermanus har också en populär årlig val festival i slutet av september, och ett separat museum som handlar om valar och valfångst.

Sydafrikas nationella jordmagnetiska forskningsanläggningar ”Hermanus Magnetic Observatory” är ytterligare en attraktion i staden. Observatoriet övervakar jordens magnetfält, och publiken kan få guidade turer efter överenskommelse.

Annars Hermanus modern stad bekvämligheter med exklusiva butiker och varuhus, restauranger och hotell, två hamnar. Stadens största sandstrand ”Grotto Beach är den mest populära för turister, men du kan också hitta sin egen orörda sandstrand.

Den närmaste flygplatsen är Kappstaden International Airport, som ligger 120 km nordväst om Hermanus.