Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning George

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i George inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

George miniguide

Hyrbil George
Biluthyrning George

George Town är beläget i Västra Kapprovinsen så långt söderut i landet några miles från Indiska oceanen. George har140.000 invånare (2010) och ligger mitt emellan Kapstaden i väster och Port Elizabeth i öster.Staden har både närheten till de majestätiska Outeniqua bergen i norr och sandstränder i Indiska oceanen i söder. Detta gör George en mycket populär turistort.

Staden är också beläget i det berömda och natursköna ”Garden Route” del, som går längs den sydöstra kusten av Sydafrika, från Mossel Bay till Storms River.Det vanligaste är att köra längs Garden Route, men du kan även ta ångtåget ”Outeniqua Choo Tjoe” – som går från George till Knysna – och passerar några av de mest pittoreska landskap i landet.

George är också känt för sina många golfbanor – om Fancourt Golf Estate är den mest kända. Staden har också ett eget museum i ånglok – ”Outeniqua Transport Museum. Centret har bra shoppingmuligher, både i butiker och i stadens köpcentrum.

Från stadens centrum, bara 8 km till Victoria Bay – provinsens bra för bad och surfing paradiset.

Staden har en egen flygplats – George Airport, belägen 10 km utanför centrum.

Närmaste intresse logiska flygplatsen Cape Town International Airport, som ligger 420 km väster om George.