Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning George Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i George Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

George Flygplats miniguide

Hyrbil George Flygplats
Biluthyrning George Flygplats

George Airport (GRJ) ligger 15 km sydväst om staden George .Det finns en buss som går mellan flygplatsen och George. De biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen Avis, Budget, Europcar, Imperal, Hertz, sparsamma, och Stormen.

Under 2007 besökte cirka 300 000 passagerare på flygplatsen, innebär det en ökning med 50 procent i tre år.Anledningen till detta är att George Airport är porten till den populära Garden Route i Sydafrika. Den har vunnit priset årets flygplats fem gånger efter tilldelningen lanserades av South African Airways i 1987/88. Det är betjänt av fyra olika flygbolag, alla går till Johannesburg som Airling också flyga till Kapstaden och Durban.

George Airport har ett litet urval av restauranger och kaféer och några affärer. Andra faciliteter inkluderar uttagsautomater och konferenscenter. Det finns inga hotell på flygplatsen.