Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Pietermaritzburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Pietermaritzburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Pietermaritzburg miniguide

Hyrbil Pietermaritzburg
Biluthyrning Pietermaritzburg

Pietermaritzburg är beläget i den sydöstra delen av Sydafrika och är huvudstad i provinsen KwaZulu-Natal.Staden har ca. 600.000 invånare (2010), ofta kallad bara ”Maritzburg” eller ”PMB”.

Pietermaritzburg grundades 1838 och står idag som en levande och modern afrikansk stad. Det finns universitet, museer, konstgallerier, bra shopping, marknader, restauranger och nöjesställen.

Staden är omgiven av skogsklädda kullar och böljande landskap, och i staden är frodig växtlighet i parker och trädgårdar. Ett populärt turistmål i Pietermaritzburg är den botaniska trädgården.

Andra attraktioner i staden inkluderar Tatham Art Museum Art Gallery – oljemålningar, skulptuer och pärla broderi. På webbplatsen finns också en imponerande samling av brittiska och franska konstnärer från 1800 – och 1900-talet. Den mest kända är Degas, Picasso, Matisse och Renoir.

Dessutom är Natal museet värt ett besök, där man genom sin utställning är kunskapen om den sydafrikanska arv.

Från Pietermaritzburg är ett kort avstånd till flera naturreservat och nationalparker.

Den närmaste flygplatsen är Pietermaritzburg Airport, som ligger 6,3 km söder om centrum. Flygplatsen har inrikes flyg till Johannesburg .

Durban International Airport, som ligger 82 km söder om Pietermaritzburg, har flera destinationer – både hemma och utlån.