Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Upington

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Upington inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Upington miniguide

Hyrbil Upington
Biluthyrning Upington – Foto: © Rick Walker

Upington är beläget i den nordvästra delen av Sydafrika, och tillhör Norra Kapprovinsen.Staden har 101.000 invånare (2008), och är som en grön oas vid ån Orange – i utkanten av Kalahariöknen.

Viktig näring för stadens turism och jordbruk.

Landskapet består av bördiga slätter, röda sanddyner och kullar. Upington är en viktig handelsplats för regionen och har ett stort utbud av butiker, hotell och restauranger. I centrum kan du besöka museet ”Kalahari Oranje Museum” – som berättar historien och kulturen.

Något utanför centrum är både ett kasino och en golfbana.

Stadens populäraste turistattraktioner är främst naturreservat och nationalparker i närheten. Spitskop naturreservat ligger 14 miles norr om centrum, och har rika djurliv inklusive antiloper, gaseller, strutsar, zebror och kameler.

Augrabies Falls National Park ligger 118 km väster om staden, och är mest känd för sina spektakulära vattenfall i hela 60 meter. Dessutom kan man se antiloper som bor i berget här, lodjur, leopard och många fågelarter.

Upington flygplats ligger 5 km norr om staden och därifrån flyg till både Kapstaden och Johannesburg .