Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Djerba

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Djerba inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Djerba miniguide

Hyrbil Djerba
Biluthyrning Djerba

Djerba ligger strax utanför Tunisiens södra kust.Ön ligger i Mexikanska Gabès tillhör Medelhavet. Den största staden och huvudstad Houmt Souk där bor ungefär 60 000 (2007) och ligger på norra sidan av ön. Djerba är den största ön i Nordafrika med en befolkning på ca. 145 000 (ingen referensperiod). I Odyssey Legenden säger att siffran Odysseus besökte Djerba, tills 300 ADKr. kallade ön Meninx.

Djerba är en av Medelhavets mest bördiga områden, och den gröna hav och långa stränder medverkar till att dra turister. På grund av sin långa historia, det finns många ruiner och sevärdheter på Djerba. I byn Guellala har varit krukmakare sammandragningar sedan romartiden och flera platser runt ön är byarna vita hus och prunkande trädgårdar. I huvudstaden Houmt Souk, kan du gå på marknaden som säljer traditionella kläder och filtar, smycken och produkter keramik.

Djerba International Airport är belägen på den nordvästra sidan av ön.