Hyrbil Tunisien

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tunisien

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tunisien inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tunisien miniguide

Hyrbil Tunisien
Biluthyrning Tunisien

Tunisien är det nordligaste landet i Afrika. Det officiella språket är arabiska, medan franska har status som främmande språk. Tunisien, som har en befolkning på 10,5 miljoner euro (2.009), gränsar i väst och sydväst till Algeriet – och i södra Libyen. Landets 1300 km långa kustlinje i norr och öster av Medelhavet.

Det mest bördiga delen av landet finns nära kusten, där det odlas bland apelsiner och oliver. I söder däremot mycket torr – och den sydligaste spetsen sträcker liksom i världens största öken, Sahara.

När det gäller klimatförhållanden, norra delen av Tunisien typiskt medelhavsklimat med milda, regniga vintrar och varma, torra somrar. I söder är det en ganska hårda ökenklimat som dominerar.   Tunisien popularitet som turistland är först och främst i samband med många vackra stränder längs Medelhavskusten. Nästan sju miljoner besökare kommer hit för semester varje år.

Landets huvudstad, Tunis, ligger på en bred bukt i Medelhavet.Med sina 1,2 miljoner invånare (nästan 4 miljoner i storstadsområdet) är också den största staden i Tunisien. Rätt är i närheten en av landets främsta sevärdheter – ruinerna av antika Karthago. Andra större städer inkluderar Sfax och Ariana.Nämnas bör även att de mindre turist staden Monastir.

De två mest trafikerade flygplatserna i Tunisien är Aéroport International de Tunis (huvudstaden) och Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba.

Hyrbilguiden.se erbjuder biluthyrning på över flygplatser och mest populära turistmål i Tunisien.

g