Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tabarka

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tabarka inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tabarka miniguide

Hyrbil Tabarka
Biluthyrning Tabarka

Tabarka är beläget i nordvästra Tunisien, nära gränsen till Algeriet.Staden ligger vid kusten i landet och har en kuststräcka som leder in till Medelhavet. Det finns ungefär 170 km till Tunisien, som ligger sydost om staden och dess befolkning uppmättes till ca. 000 15 under 2004. Tabarka är en stad som är flera tusen år gammal och har behållit det namn som fenicierna som regerade utmed Medelhavskusten i århundraden före Kristus.

I Tabarka, har det under senare år tagits upp orter längs den vackra kusten, och besökare kan sola på stranden, dykning, golf och fiske. En av de Tabarka är mest känd för, korall fisk som har en verksamhet i hundratals år. I slutet av sommaren höll Coral Festival och en jazzfestival hålls varje år. Ovanför staden ligger en fästning från 1500-talet, medan det utanför staden är välbevarade romerska hus.

Tabarka – 7 Novembre internationella flygplats är ca. 15 km utanför staden.