Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sousse

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sousse inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sousse miniguide

Hyrbil Sousse
Biluthyrning Sousse

Sousse är beläget på den östra kusten i norra delen av Tunisien. Det gränsar till staden för att Hammametbukta hör till Medelhavet och är belägen ca. 110 km sydost om huvudstaden Tunis. Staden har en viktig fiske-och exporthamn där varorna transporteras olivolja. I Sousse live ca. 165.000 (2.008) invånare, och staden grundades av fenicierna redan omkring år 900 f.Kr. Kr och kallas då Hadrumetum.

Den gamla stad som heter Medina har en välbevarad historisk kvarleva från omkring 800 till 900 e.Kr. Kr. År 1998, den gamla staden listat på UNESCO: s världsarvslista. Här hittar du flera historiska sevärdheter, inklusive den stora moskén från ca. 850 AD Kr. Medina är omgiven av en gamla stadsmuren, och inom en Kasbah, som var en slags fästning där stadens ledare levde, den mosaiska Museum. Sousse är också känt för sina vackra stränder och semesterorter längs kusten.

Sousse betjänas av Monastir-Habib Bourguiba International Airport, som ligger ca. 20 km.