Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Sfax

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Sfax inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Sfax miniguide

Hyrbil Sfax
Biluthyrning Sfax

Sfax kallas också Safaqis och ligger på den östra kusten av Tunisien. Staden gränsar till Mexikanska Gabès som leder in till Medelhavet och har en stor fiske-port. Här är exporterade varor som olivolja och datum. Sfax är huvudstad i provinsen Sfax är den näst största staden i landet med en befolkning av över 270, 000 (2008).Grundades 849 e.Kr. Kr. på ruinerna av antika städer och Taparura Thaenae som tillhörde fenicierna och romarna.

Efter att ha besökt Sfax skulle ledas till gamla stan kallas Medina. Runt den gamla staden är en gammal stad vägg som är ca. 2 km lång. Medina är den souker som är marknader med alla typer av tjänster. En av de mest kända souker är Smed Souk, vilket betyder smedens Souk, och är populär på grund av denna del av filmen Den engelske patienten filmades här. I museet kan man se resterna av städer och Taparura Thaenae.

Sfax-Thyna internationella flygplats är ca. 6 km.