Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Monastir

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Monastir inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Monastir miniguide

Hyrbil Monastir
Biluthyrning Monastir

Monastir är en forntida stad i norra delen av Tunisien och är huvudstad i provinsen Monastir.Staden ligger på Tunisiens östkust, gränsar Hammametbukta tillhör Medelhavet. Befolkningen uppskattas till över 70, 000 (2008). Monastir ligger ca 160 km från huvudstaden Tunis, Monastir och namnet kommer från franska och engelska ordet för kloster.

En av de mest kända sevärdheterna är de välbevarade berikning Ribat av Harthema framförts av islamister kring år 800 Befästning var allmänt använt i Monty Python-filmen Life of Brian, finns idag ett museum som behandlar islamisk konst.En annan känd sevärdhet är den vackra mausoleum tillägnat Habib Bourguiba var landets första president. Monastir är också ett populärt resmål och strax utanför staden kan man se ruinerna av den antika staden Ruspinum som lämnades in av punerne och romare.

Monastir-Habib Bourguiba International Airport ligger ca. 4 km utanför Monastir.