Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Gabes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Gabes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Gabes miniguide

Hyrbil Gabes
Biluthyrning Gabes

Gabès ligger på västkusten i södra Tunisien. Ligger på viken Gabès som är en del av Medelhavet och är en av de största industriella städer i landet. Under 2007 befolkningen uppskattas till cirka 110 000 Gabès byggdes av fenicierna, som var en civilisation som fanns runt Medelhavet i 800 f.Kr. Kr. till 664 f.Kr. Kr. Enligt romarna väntat. 200 f. Kr. döptes staden Tacape.

Old Town i Gabès enheter, som i många andra afrikanska städer, Medina. Dessa historiska platser byggdes av araberna tillbaka till 800 e.Kr. Kr. I Gabès Medina bevaras eftersom den till stor del har sedan dess ursprung med smala gränder och små torg handel. Du kan också hitta souker som gamla marknader med alla typer av varor. Zitouna moskén är den största moskén i Tunisien och i hjärtat av Gamla stan. Denna byggdes på 900-talet och kan översättas till ”moské om olivträd”.

Gabès-Matmata internationella flygplats är ca. 1,5 km utanför centrum.