Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bodrum

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bodrum inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bodrum miniguide

Hyrbil Bodrum
Biluthyrning Bodrum

Bodrum ligger på den sydvästra kusten i Turkiet och ligger på halvön Bodrum som skjuter ut i Egeiska havet.Staden tillhör provinsen Mugla och hade en befolkning på nästan 120.000 under 2009. Den populära semester ön Kos ligger strax utanför Bodrumhalvøya och området har ett Medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar. Bodrum byggdes på 1400-talet på ruinerna av den antika staden Halikarnassos.

Man kan se rester av Halikarnassos inklusive mausoleum vilket var ett av de sju underverken i den antika perioden. Mausoleum byggdes troligen omkring 330 f.Kr. Kr. för att hedra kung Mausollos bestående av grekiska och egyptiska arkitekturen. En annan kvarleva från denna tid är amfiteater med plats för ca. 13 000 åskådare.Bodrum slott och museum är ett slott från 1400-talet som rymmer ett av världens finaste museer undervattensarkeologi. Bodrum är också en populär badort med många utmärkta stränder.

Milas-Bodrum Airport erbjuder internationella flygningar och är ca. 35 km utanför centrum.