Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Istanbul

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Istanbul inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Istanbul miniguide

Hyrbil Istanbul
Biluthyrning Istanbul

Istanbul är den största staden i landet med en befolkning på över 11 miljoner (2009) vilket gör området till 5. största i världen. Istanbul ligger både i Asien och Eu grät eftersom staden ligger vid Bosporen som skiljer de båda kontinenterna.Staden grundades ca. 600 f. Kr. och kallades Konstantinopel från 330 e.Kr. Kr. till 1930. Fram till 1923 Istanbul var huvudstad i Turkiet.

Det finns många gamla slott, fästningar och monument i Istanbul, som den egyptiska obelisken som fördes hit från Egypten i 390 ADKr. En av de mest berömda basarerna i Istanbul inbegripen Bazaar med åtta portar som byggdes 1461. Om du vill veta mer om historien kan du besöka inkludera det arkeologiska museet.Bosphorus Zoo är en park med en djurpark, akvarium, fågelreservat och en botanisk trädgård.

Det är två internationella flygplatser i Istanbul, varav den största heter Ataturk International Airport ligger ca. 25 km utanför staden.