Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Donetsk

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Donetsk inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Donetsk miniguide

Hyrbil Donetsk
Biluthyrning Donetsk

Donetsk ligger i östra Ukraina, är huvudstad i provinsen Donetsk oblast.Staden har cirka 1,1 miljoner invånare (2007) och är ett viktigt industriellt centrum för stål och kol. Donetsk grundades 1869 och är i princip en rysktalande stad – efter många generationer av migration av industriarbetare från Ryssland.

Den ligger vid floden Kalmius, omgiven av skogar, berg och stäpp landskap. Donetsk har ett kontinentalt klimat med kalla vintrar och relativt varma somrar.

Staden har ett universitet, opera, teater, museer och många vackra parker. De populäraste turistattraktionerna i staden inkluderar Donetsk’s Cathedral, hotellet Storbritannien från 1883 (som är stadens äldsta byggnad), The History Museum, Railroad Museum, nöjesparken och museum i Sherbakova Push Kina Boulevard – med över 11.000 skulpturer och målningar.

Donetsk har en trevlig mijernspark med 93 skulpturer, en vacker botanisk trädgård och Planetarium.

Donetsk International Airport ligger 16 kilometer nordväst om centrum.