Hyrbil Budapest Ferihegy Flygplats

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Budapest Ferihegy Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Budapest Ferihegy Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Budapest Ferihegy Flygplats miniguide

Hyrbil Budapest Ferihegy Flygplats
Biluthyrning Budapest Ferihegy Flygplats – Foto: © József Süveg

Budapest Ferihegy flygplats ligger 16 km öster sydost om Budapest i Ungern. Den går både bussar och tåg mellan flygplatsen och Budapest. Biluthyrningsföretag Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo och Sixt finns i ankomsthallen i Terminal 2A och 2B.

8.443.053 passagerare besökte Budapest Ferihegy flygplats i 2008 som är den största flygplatsen i Ungern. Flygplatsen är en hubb för Malev Hungarian Airlines och Wizz Air. Budapest Ferihegy flygplats betjänar främst inrikes destinationer, men man kan också resa till destinationer i Afrika, Asien, Mellanöstern och Nordamerika.

Det är ett bra utbud av barer, kaféer, restauranger och affärer i Budapest Ferihegy flygplats. Den erbjuder också bank, ett kapell, förmåga barnomsorg, konferens-och affärscentrum. Det nyöppnade Hotel Stáció ligger på flygplatsen.