Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Gyor

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Gyor inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Gyor miniguide

Hyrbil Gyor
Biluthyrning Gyor

Györ ligger i den nordvästra delen av Ungern, och den största staden i distriktet Györ-Moson-Sopron.Staden har 130.000 invånare (2009), som ofta kallas ”river stad” – eftersom det ligger vid sammanflödet av Raba, Rabac och Donau möts. Györ ligger också nära gränsen till de länder som Slovakien och Österrike.

Staden är mest känd för sina vackra byggnader i barockstil, och har flera historiska kyrkor. Györ har också ett rikt kulturliv av teater, museer och konstutställningar samt flera årliga festivaler.

Den mest berömda turistattraktioner bryggning Jone i Györ är: basilika från 1200-talet, Museum of Fine Arts med flera avdelningar i staden, City Hall – en vacker byggnad med en vacker trädgård från 1500-talet, Carmelite kyrka från 1700-talet, den historiska museum Xantus Museum och Stadsmuseet – med bl . a.greske och romerska föremål, skulpturer, målningar och kinesiskt porslin.

En attraktion för hela familjen är Rába-Quelle Thermalbad, med spa, bastu och jacuzzi och vattenpark med vattenrutschbanor.

Györ är en trevlig stad med många affärer och sin egen blomma marknad.

Stadens flygplats – Györ-Per Airport – flygplatsen ligger 14 km sydost om centrum.