Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Minsk

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Minsk inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Minsk miniguide

Hyrbil Minsk
Biluthyrning Minsk

Minsk är huvudstad i Vitryssland och har ett centralt läge i nordvästra delen av landet.Floderna och Svislach Niamiha löper genom staden är den kulturella centrum.Minsk är den största staden i Vitryssland och befolkningen var över 1,7 miljoner under 2008. Huvudstaden nämndes första gången i källor från 1067 och var en viktig handelsplats under medeltiden.

Under 2 Världskriget, stora delar av Minsk förstöras. Ändå var inte alla historiska byggnader förlorat, däribland flera kyrkor Domkyrkan av den heliga andar och katedralen i Saint Jungfru Maria från 1700-talet. Att lära sig om historia, det finns många bra museer att besöka. Gamla vitryska History Museum diskuterar landets antika historia, medan den vitryska stora fosterländska kriget Museum är dedikerade till att dess roll i 2 Världskriget. Minsk är en grön stad med många grönområden som en av de mest kända är Gorkyparken.

Minsk International Airport erbjuder flyg till många delar av Europa och är belägen ca. 40 km utanför staden.