Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kortrijk

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kortrijk inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kortrijk miniguide

Hyrbil Kortrijk
Biluthyrning Kortrijk

Kortrijk är en stad i provinsen Västflandern och nästan helt i västra Belgien .Under 2008 låg befolkningen på knappt 74   000.Kortrijk ligger nära gränsen till Frankrike och den franska staden Lille ligger 25 km sydväst om staden.Kortrijk ligger längs floden hyran, som är en biflod till floden Schelde.

Kortrijk chartrades år 1189 och det finns nu många gamla byggnader i staden som fortfarande används, inklusive gotiska rådhuset från 1400 – och 1500-talet. De äldsta kvarvarande resterna av försvaret som stod runt om i staden på 1100-talet, är Broeltorens. Dessa två torn som sitter på vardera sidan om en bro över floden Rental. Kortrijk lockar många turister på grund av dess medeltida känsla, vackra parker och historiska platser.

Kortrijk-Wevelgem International Airport är reserverad för affärsresenärer. Andra passagerare kan resa till antingen Bryssel International Airport, ligger ca en timme bort, eller att Lille Lesquin International Airport i Frankrike, 25 km från Kortrijk.