Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Namur

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Namur inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Namur miniguide

Hyrbil Namur
Biluthyrning Namur

Staden Namur är huvudstad i provinsen Namur och 2008 var befolkning på över 106.000 inom stadens gränser.Det är beläget i den sydöstra delen av Belgien, nära den plats där älven möter Sabre stora floden Meuse.Namur ligger ca 65 km sydost om huvudstaden Bryssel .

Liksom många andra belgiska städer, sträcker Namur historia långt tillbaka i tiden. Trots att området har varit bebott sedan före romartiden, staden Namur först skapade i 900 AD. Staden växte kring en fästning eller citadell som står i dag och är Namur mest kända attraktion. Historiska byggnader är en stor del av stadsbilden, och en av de mest besökta sevärdheterna kan nämnas museet. Detta museum är inrymt i en märklig, gammal kött sal från 1500-talet.

Namur Suarlée Airport ligger i Namur, men erbjuder ingen väg flygningar. För resenärer som vill resa till Namur, är det möjligt att landa på flygplatsen i Charleroi Charleroi / Gosselies flygplats, belägen cirka 30 km väster om Namur.