Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Waterloo

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Waterloo inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Waterloo miniguide

Hyrbil Waterloo
Biluthyrning Waterloo

Waterloo är en stad i centrala Belgien beläget i norra delen av den södra regionen Vallonien.Belgiens huvudstad Bryssel ligger ca 15 miles norr om Waterloo.Under 2008 befolkningen i staden i form av nästan 30.000 och staden lever mest på turism. Det var här som det berömda slaget vid Waterloo ägde rum och många människor tar resan till Waterloo på grund av denna historiska händelse.

18. Juni 1815 var slaget vid Waterloo, som faktiskt ägt rum 5 km söder om staden. Den franska, ledda av Napoleon besegrades av de brittiska och preussare inbegripet allmän Arthur Wellesley och hertigen av Wellington i finalen. Detta var den slutliga nederlag i den franska kejsaren och hans sista strid innan han avsattes. Besökare kan läsa mer om slaget och området för att besöka attraktioner som Wellington Museum.

Bryssels internationella flygplats är 25 miles norr om Waterloo, medan Brussels South Charleroi Airport ligger nästan 30 km söder om Waterloo.