Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cardiff

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cardiff inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cardiff miniguide

Hyrbil Cardiff
Biluthyrning Cardiff

Cardiff är huvudstaden i Wales är ett land som förknippas med Storbritannien och omges av Englands södra halv i öst.Länet att staden tillhör kallas South Glamorgan och södra Wales. Cardiff ligger långt söderut i länet och är den största staden i Wales. Under 2009 har antalet invånare beräknas till drygt 300 000 Staden har en viktig kolindustrin och hamnen.

En av de mest kända attraktionerna i Cardiff är Cardiff Castle. Romarna fick minst två fortsatte på samma plats, men det är bara en del av grunden till det sista fortet som är kvar tillsammans med grunderna för det nuvarande slottet. Cardiff Bay är ett populärt tillhåll både på grund av de många barer och restauranger, men också på grund av de aktiviteter som äger rum på vattnet. Cardiff Bay Visitor Centre erbjuder olika utställningar och har en speciell slang form.

Cardiff Airport är den enda flygplats i Wales som erbjuder internationella flygningar. Flygplatsen ligger ca 20 km väster om staden.