Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Alexandroupolis

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Alexandroupolis inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Alexandroupolis miniguide

Alexandroupolis

Biluthyrning Alexandroupolis

Alexandroupolis (Alexandroupolis) ligger i nordöstra hörnet av Grekland , bara 40 km från gränsen mot Turkiet .Staden är huvudstad i det administrativa distriktet (prefektur) Evros – som ligger i regionen Östra Makedonien och Thrakien.Alexandroupolis har en befolkning på ca. 55.000 och är en av de viktigaste hamnarna i Grekland.

Staden grundades 300 år föreKr. av   Alexander den store (vilket den är uppkallad efter) – men har historiskt sett varit föremål för ändrade regimer.Under åren före år 1920 blev en del av Grekland var det bara turkar och sedan bulgarerna, som styrde staden – och det var då känt av sitt turkiska namn – Dedeagac.

Alexandroupolis är nu främst en industriell och kommersiell – och en viktig knutpunkt trafik mellan Västeuropa, Östeuropa och Turkiet. Den mest kända attraktionen i själva staden, är förmodligen den dominerande vita fyren, som är centralt för hamnområdet.

Annars finns det ett antal idylliska fiskelägen i omedelbar närhet av Alexandroupolis – inklusive Makri, som är känd för sina berömda grottor. Både staden och omgivande område kan också skryta med ett utbud av vackra stränder, som på grund av bra faciliteter och utmärkt vattenkvalitet är markerad med blå flaggor.

Flygplatsen Alexandroupolis flygplats är ca. 7 km utanför centrum.

 

Svenska