Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Aten Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aten Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aten Flygplats miniguide

Aten Flygplats

Biluthyrning Aten Flygplats

Atens internationella flygplats (Elefthérios Venizélos (ATH)) ligger 33 km sydost om Aten och är uppkallad efter en grekisk politiker.År 2005 2006 2008 och, flygplatsen Skytrax’s pris för bästa flygplats i södra Europa. Det enklaste sättet att få mellan flygplatsen och Aten är med tunnelbanan. Hyrbil företag ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / Citér och Sixt är företrädda vid ingången området huvudterminalen.

Under 2009 16.225.885 passagerare besöker flygplatsen är bland de 25 mest trafikerade flygplatserna i Europa. Atens internationella flygplats är nytt och öppnades 2001, och ersatte då Aten (Ellinikon) internationella flygplats. Den består av två terminaler, från den centrala terminalen, en resa till valfri destination inom Schengenområdet samt några utanför Schengen. Från den andra terminalen, som kallas Satellit, en resa till destinationer utanför Schengenområdet. Det är huvudkontoret för Air Olympic och Aegean Airlines. Flygplatsen fungerar som ett nav för resor mellan Asien, Europa och Mellanöstern.

Atens internationella flygplats har en mycket bra utbud av restauranger, caféer, barer och affärer. Det har gratis tillgång till internet, barnunderhållning, businesscenter och ATM, och är känd för att anta nya tekniken snabbt. Flygplatsen erbjuder även en mängd olika kulturella aktiviteter för sina besökare. Det närmaste hotellet är Sofitel Athens Airport Hotel.

 

Svenska