Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Aten

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aten inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aten miniguide

Aten

Biluthyrning Aten

Aten – huvudstaden i Grekland – ligger i den sydvästra delen av det grekiska fastlandet.I själva staden är hem för omkring 750.000 personer, medan befolkningen i hela storstadsområdet på nära 4 miljoner.

Aten anses vagga västerländska demokratin, och staden har en central plats i vetenskapshistoria. Bland annat på grund av denna position har staden faktiskt har ett populärt turistmål sedan urminnes tider.

Fortfarande finns de bevarade resterna av antiken som lockar mest turister här – och det är Atens viktigaste sevärdheter. Bland dessa finns de klassiska byggnaderna på Akropolis, något av centrum – och då först och främst den berömda tempel Parthenon (byggt omkring år 440 f.Kr.Kr) Och Erekhtheion (som är 20 -. 30 år yngre). Alla Akropolis är ett världsarv. I närheten ligger areopagen backen, där den högsta rättsliga myndigheten i det antika Aten hade sin mötesplats.

Bland de populäraste attraktionerna i senare datum, som nämns Plaka. Den kännetecknas av smala gågator och många små butiker – och är också den plats där du kan hitta den berömda loppmarknaden.

Atens internationella flygplats – Eleftherios Venizelos – ligger vid förorten Spata, ca. 20 km öster om huvudstaden.

Biluthyrning finns på Atens flygplats och på flera platser i staden Aten, inklusive Glyfada, Kinetta, Pireus och Peania.Vår sökmotor ger dig ett enkelt sätt att boka din hyrbil på. Alla våra priser på hyrbil i Aten inkluderar alla nödvändiga försäkringar och flygplatsen skatt.

 

Svenska