Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mykonos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mykonos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mykonos miniguide

Mykonos
Biluthyrning Mykonos

Den grekiska ön Mykonos ligger i Kykladerna i Egeiska havet och tillhör Grekland. Den har ett relativt begränsat område (86 km2) – och påverkas mindre av höga berg än många andra grekiska öar (den högsta punkten ligger på 364 m).

Det finns ca. 9000 personer i Mykonos – det mest i huvudstaden Mykonos Town (Chora). Det finns också ett arkeologiskt museum, där bland annat visar arkeologiska fynd från grannöarna Delos och Rheneia. Annars är det först och främst turistön är känd för. Som en semester destination för kändisar från hela världen, Mykonos också ett rykte om att vara en plats med en mycket aktiv och varierande nattliv – och det finns även ett antal klubbar för homofile och lesbiska här.

Mykonos är ibland som både ”White Island” och ”The Blue Island. Villkoren återspeglar det faktum att det finns väldigt många vackra, vitkalkade hus här – med blå dörrar och fönsterluckor.

Från Mykonos stad finns färjor till sådana öarna Naxos och Santorini – och till hamnen i Pireus i Aten. Öns flygplats – Mykonos International Airport – flygplatsen ligger ca. 4 km från huvudstaden.