Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Mykonos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mykonos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mykonos miniguide

Mykonos

Biluthyrning Mykonos

Den grekiska ön Mykonos ligger i Kykladerna i Egeiska havet och tillhör Grekland .Den har ett relativt begränsat område (86 km2) – och påverkas mindre av höga berg än många andra grekiska öar (den högsta punkten ligger på 364 m).

Det finns ca. 9000 personer i Mykonos – det mest i huvudstaden Mykonos Town (Chora). Det finns också ett arkeologiskt museum, där bland annat visar arkeologiska fynd från grannöarna Delos och Rheneia. Annars är det först och främst turistön är känd för. Som en semester destination för kändisar från hela världen, Mykonos också ett rykte om att vara en plats med en mycket aktiv och varierande nattliv – och det finns även ett antal klubbar för homofile och lesbiska här.

Mykonos är ibland som både ”White Island” och ”The Blue Island. Villkoren återspeglar det faktum att det finns väldigt många vackra, vitkalkade hus här – med blå dörrar och fönsterluckor.

Från Mykonos stad finns färjor till sådana öarna Naxos och Santorini – och till hamnen i Pireus i Aten. Öns flygplats – Mykonos International Airport – flygplatsen ligger ca. 4 km från huvudstaden.

Svenska