Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mykonos Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mykonos Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mykonos Flygplats miniguide

Mykonos Flygplats
Biluthyrning Mykonos Flygplats

Mykonos Island National Airport (JMK) är en liten flygplats ligger 4 km utanför staden Mykonos. Det finns ingen kollektivtrafik från flygplatsen så taxi är det bästa alternativet. Många hotell erbjuder sina egna transporter, dock. Det finns flera biluthyrningsföretag på flygplatsen, Avis, Hertz och Sixt. Det finns lite information på engelska om flygplatsen.

Mykonos flygplats öppnades 1971 och år 2003 var 340 000 passagerare som besöker flygplatsen. De som kör reguljära linjer under hela året, flygbolag Aegean Airlines och Olympic Airlines. Den mest trafikerade rutten är att Aten. Mellan maj och oktober det finns också många charterbolag och flygbolag som flyger hit. EasyJet flyg till och från LondonRomMilano och Paris.

Flygplatsen har ingen restaurang men ett kafé som säljer grundläggande mat och dryck, ATM, tullfria och souvenirshop. Det finns inga hotell på flygplatsen, men den närliggande Tharroe Mykonos Hotel De Luxe har mötesrum och konferenscenter.